Verzuimpakketten en software

De bedrijfsarts van ArboMakelaars biedt de volgende mogelijkheid:

  1. Detachering op uw (bedrijfs)locatie op basis van een vooraf afgesproken aantal uren. Daarin is een aantal variabelen af te spreken, onder andere de mogelijkheid dat de agendaplanning door de werkgever wordt uitgevoerd of via ArboMakelaars verloopt. Voordelen van deze optie zijn dat er korte lijnen zijn ten behoeve van overleg of toelichting.
  2. Spreekuren op een locatie van ArboMakelaars, op verschillende locaties in Zeeland, West-Brabant en regio Rotterdam, deze worden in overleg ingepland.

Pakketten:

  • Optimaal pakket: vaste jaarlijkse kosten per werknemer ten behoeve van secretariële ondersteuning, bewaking wettelijke verplichtingen, gebruik van softwarepakket (web-portaal) van de bedrijfsarts (Dossier Manager).
  • Verrichtingenpakket: geen kosten per werknemer, de kosten per verrichting zijn iets hoger zijn dan in het optimaal pakket. Indien gewenst kan bij het verrichtingenpakket gebruik gemaakt worden van het softwarepakket tegen vaste jaarlijkse kosten per werknemer.

Bij deze pakketten worden de uitgevoerde activiteiten (zoals bijvoorbeeld spreekuur of telefonisch overleg) per verrichting maandelijks achteraf gefactureerd.

Software

De bedrijfsartsen van ArboMakelaars verwerken de medische gegevens van cliënten in speciaal voor de bedrijfsgeneeskunde ontwikkelde software. Deze software is AVG-proof ingericht. Het optimaal pakket is voorzien van een webportaal dat online toegang geeft aan de werkgever (HR-manager, leidinggevende, verzuimcoördinator) tot het (niet medische) re-integratiedossier van medewerkers. Het webportaal is tegen meerprijs beschikbaar in het verrichtingenpakket.